actueel     |     werken bij hvt     |    Nederlands  Francais    
             
  Hunter & Van Twist   Home      Producten      Service en onderhoud     Onderdelen     Contact    
             
       
  Telefoonnummer
   
   
     
 

Stroomgroepen

 
     
       
   
     
  Wij zorgen voor betrouwbare continuïteit met onze noodstroomoplossingen.  
     
       
   

Gespecialiseerd in complexe noodstroominstallaties


Zonder elektrische stroom staat ons dagelijks leven stil. De toenemende vraag naar energie zet de bevoorradingsbetrouwbaarheid enorm onder druk. Het is dus van groot belang dat een stroomstoring kan worden opvangen. Hunter & Van Twist levert en onderhoudt al meer dan 80 jaar betrouwbare totaaloplossingen voor uw noodstroombehoefte.

Netuitval en stroompannes opvangen

Met onze installaties en diensten zijn wij actief in allerlei marktsegmenten. Naast bekende voorbeelden als ziekenhuizen en datacentra leveren we bijvoorbeeld noodstroominstallaties voor industrie, overheidsgebouwen , parkings en winkelpanden. Indien de werking en veiligheid door netuitval en/of een stroompanne in gevaar komt, brengen onze noodstroominstallaties de benodigde oplossing. Bij een uitval van de netspanning schakelt de noodstroomgenerator automatisch de stroomtoevoer weer in. Hiermee voorkomen we grote schade of beperken wij het risico voor de veiligheid bij onze klanten. Zonder stroom komen de meeste processen tot stilstand.

Noodstroom installeren

Noodstroom op uw maat


Door onze jarenlange expertise en ervaring in het ontwerpen, bouwen en efficiënt installeren van op maat gemaakte (nood)stroominstallaties. Ons uitgebreide productpakket van krachtige dieselgeneratoren zijn speciaal ontworpen om te communiceren met de systemen van de klant. Wij garanderen een efficiënte installatie, met uiteraard een 24/7 service bij storingen.

Betrouwbare partner voor noodstroom

Onze uitgebreide ervaring en kennis in de diverse marktsegmenten zorgen ervoor dat we voor onze klanten een betrouwbare partner zijn. Vanuit onze moderne werkplaats passen wij onze producten aan geheel volgens uw wensen. FAT testen van de dieselgeneratoren gebeuren in onze moderne testruimte. Hiermee kunnen wij u voor elk van uw projecten totaaloplossingen bieden.

Informatie over stroomgroepen?

Onze project engineers staan u graag te woord. Heeft u vragen over uw huidige noodstroominstallatie, of heeft u informatie nodig over een volledig nieuwe installatie, neem dan vrijblijvend contact met ons op!
 
FG Wilson noodstroomgenerator
   
            
                       
    Snelle links   Bezoek ook onze websites over:     Contact    
                       
   
Dieselmotoren
Generatorsets
Scheepsmotoren
Kwaliteit
Duurzaamheid
Begrippenlijst
 
Mobiele generatoren
 
Noodstroomonderhoud
   
Locatie Helststraat 49/51
  (unit 11)
  B-2630 Aartselaar
Telefoonnummer +32(0)3 - 820 55 60
Mail info[at]hunter.be
   
Linkedin Blijf op de hoogte!
   
              Driehoek Driehoek      
         
    © Hunter & Van Twist   |   Disclaimer   |   Algemene inkoop- en verkoopvoorwaarden   |   Webdesign: Devaca