actueel     |     werken bij hvt     |    Nederlands  Francais    
             
  Hunter & Van Twist   Home      Producten      Service en onderhoud     Onderdelen     Contact    
             
       
  Telefoonnummer
   
   
     
 

Werkplaats

 
     
       
   
     
  Revisies, reparaties en aanpassingen aan motoren en generatoren.  
     
       
   

Werkplaats voor motoren en generatoren

De Hunter & Van Twist werkplaats is er een om trots op te zijn. Een moderne inrichting en vele mogelijkheden waarbij er duurzaam wordt gewerkt. Onnodig gebruik van grondstoffen wordt vermeden en strikte kwaliteitscontroles zorgen ervoor dat de producten en dienstverlening aan alle eisen voldoen.

Een multifunctionele werkplaats waarin complete installaties worden gebouwd, gerepareerd en gereviseerd. Dit geheel volgens fabriek specificaties. Complete in- en uitbouw van motoren en/of een noodstroomgeneratoren kunnen door onze technici van de werkplaats worden uitgevoerd. Uitlaatsystemen, brandstoftankinstallaties of besturingspanelen aan elkaar koppelen vormt geen probleem.

Klant specifiek werken

Als importeur van dieselmotoren en generatoren zijn wij beter dan wie ook op de hoogte dat geen enkele product hetzelfde is. Onze motoren worden in meer dan 5.000 verschillende applicaties, waardoor we onze werkplaats zodanig georganiseerd hebben dat elke motor of generator volgens klant specificatie kan worden afgeleverd. Een extra alternator, een specifiek ontworpen behuizing of een geautoriseerde aanpassing in de motorsoftware worden in onze moderne werkplaats vakkundige aangepast.


Testruimte motoren en aggregaten

Mechanisch en elektrisch testen

De werkplaats van ons zusterbedrijf in Dordrecht is uitgerust met diverse testfaciliteiten waar alle motoren (mechanisch) en generatorsets (elektrisch) uitvoerig beproefd worden voordat ze bij de klant afgeleverd worden. In twee afzonderlijke ruimtes kan worden getest. Het grote voordeel hiervan is dat we eventuele aanpassingen naar aanleiding van het testen direct kunnen uitvoeren en de klant zeker kan zijn dat zijn product bij aflevering zijn werk doet.  
     
            
                       
    Snelle links   Bezoek ook onze websites over:     Contact    
                       
   
Dieselmotoren
Generatorsets
Scheepsmotoren
Kwaliteit
Duurzaamheid
Begrippenlijst
 
Mobiele generatoren
 
Noodstroomonderhoud
   
Locatie Helststraat 49/51
  (unit 11)
  B-2630 Aartselaar
Telefoonnummer +32(0)3 - 820 55 60
Mail info[at]hunter.be
   
Linkedin Blijf op de hoogte!
   
              Driehoek Driehoek      
         
    © Hunter & Van Twist   |   Disclaimer   |   Algemene inkoop- en verkoopvoorwaarden   |   Webdesign: Devaca