actueel     |     werken bij hvt     |    Nederlands  Francais    
             
  Hunter & Van Twist   Home      Producten      Service en onderhoud     Onderdelen     Contact    
             
       
  Telefoonnummer
   
   
     
 

Service & onderhoud

 
     
       
   
     
  Indienststelling, preventief en correctief onderhoud en het verhelpen van storingen.  
     
       
        
    De uitgebreide servicediensten van Hunter & Van Twist garanderen u de juiste kwaliteit en betrouwbaarheid! Onze techniekers zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar.    
        
 
 

Lees hier meer over:

     
  Lees meer Onderhoud en servicecontracten
  Lees meer Brandstoffitratie en -management
  Lees meer Revisie en ruilmotoren
  Lees meer Product Support en garanties
  Lees meer Werkplaats
  Lees meer Trainingscentrum
   
   

Service door heel de Benelux


Onze service techniekers bestrijken de ganse Benelux en daarbuiten indien gewenst. We voeren indiensstellingen, onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uit en verhelpen storingen aan (noodstroom)installaties en overige producten. Dit om onvoorziene uitval te voorkomen. Voor een noodstroominstallatie kan er een onderhoudscontract worden afgesloten. Hierin worden duidelijke afspraken gemaakt over onderhoud en inspecties aan bijvoorbeeld de noodstroominstallatie of de (diesel)motor. Kritische delen die niet meer werken, worden correctief vervangen.

Noodstroomonderhoud


Wij adviseren om naast de jaarlijkse (visuele) controle van de elektrotechnische componenten in de noodstroominstallatie, zoals de generator en het laagspanning besturingspaneel, ook noodstroominstallatie elke 4 jaar grondig te laten analyseren. Hierbij wordt o.a. bij de generator de winding- en isolatie weerstand gemeten (stator, rotor en op wekker). Ook worden de motorbedrading en toegepaste elektrotechnische componenten gecontroleerd en beoordeeld. Het besturingspaneel wordt dan tevens beoordeeld op zogenaamde “hot spots”, verbindingen, klemmen en de status van de bedrading. Alsook worden de bediening, indicatie- en meetinstrumenten grondig gecontroleerd. Aansluitend zal een rapport met aanbevelingen voor mogelijke verbeteringen of (preventieve) vervangingen worden opgemaakt. Deze werkzaamheden zijn installatie specifiek en kunnen u op aanvraag worden aangeboden.
 

Storing aan een noodstroominstallatie

Reparaties en depannages worden veelal ter plaatse uitgevoerd door onze service techniekers. Dit gebeurt over de ganse wereld. Onze interventiedienst hanteert een responstijd van 4 uur binnen de Benelux. Voor installaties met een onderhoudscontract is het recht op gebruik van onze 24/7 interventiedienst inbegrepen. Naast onderhoud en reparaties aan generatoren, bieden we ook deze diensten aan voor onze industriële dieselmotoren. Bij ons bent u aan het juiste adres voor het stellen van diagnoses, revisies en testen. Neem contact met ons op om te kijken wat wij voor uw (noodstroom)installatie kunnen betekenen!
     
            
                       
    Snelle links   Bezoek ook onze websites over:     Contact    
                       
   
Dieselmotoren
Generatorsets
Scheepsmotoren
Kwaliteit
Duurzaamheid
Begrippenlijst
 
Mobiele generatoren
 
Noodstroomonderhoud
   
Locatie Helststraat 49/51
  (unit 11)
  B-2630 Aartselaar
Telefoonnummer +32(0)3 - 820 55 60
Mail info[at]hunter.be
   
Linkedin Blijf op de hoogte!
   
              Driehoek Driehoek      
         
    © Hunter & Van Twist   |   Disclaimer   |   Algemene inkoop- en verkoopvoorwaarden   |   Webdesign: Devaca