Hunter N.V. © 2017 - Hunter n.v.  |  Nederlands  English  Francais       
 
  Hunter  
     
 
     
     
   
 

 

Missie en visie

   
      U bevindt zich hier: Home » Over ons » Missie en visie      
             
 

Over ons
Geschiedenis
Activiteiten
Missie en visie
Certificaten
Leverings voorwaarden
Vacatures

 

Missie
Hunter wil haar klanten kwalitatieve en 100% betrouwbare installaties bieden welke garant staan voor een goede en stabiele bedrijfswerking. Het aanbieden van resultaatgerichte oplossingen, het nastreven van gemeenschappelijke welvaart met onze klanten en medewerkers alsmede het nastreven van een energieke bedrijfscultuur  waarbij niets onmogelijk is, bereiken we enkel door goed “teamwork” en een passie om steeds ons best te doen en de beste te zijn. Samen realiseren wij steeds de juiste oplossing.

Visie
Zekerheid
Hunter biedt veiligheid en zekerheid voor onze klanten, voor ons als medewerkers en voor onze families, voor nu en voor onze toekomst.

Groei
Wij spannen ons in voor de duurzaamheid van ons bedrijf en onze relaties. Constante ontwikkeling en beheerste groei van Hunter en van ons als professionals waarborgt onze continuïteit.

Kwaliteit
Wij nemen persoonlijk onze verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van onze producten en dienstverlening. Wij bieden “tailor-made” oplossingen en leveren “high value” producten en services, waar wij 100% achter staan!

Klantgerichtheid
Het belang van onze klanten staat centraal in ons denken en doen. Wij zijn afhankelijk van onze klanten. Klantentevredenheid is waar wij als team samen voor gaan en vormt de basis voor duurzame klantrelaties.

Teamgeest
Wij werken als een team. Samenwerken houdt voor ons in: kennis delen, van elkaar leren en afspraken pro-actief nakomen. Elkaar helpen daar waar nodig. Elkaar respecteren en waarderen.

Medewerkers tevredenheid
Met elkaar zijn wij Hunter en bouwen wij aan onze toekomst. Onze cultuur kenmerkt zich door luisteren, openheid en volledige informatie.

 

  Missie en visie van Hunter

 
Neem contact op
Stel uw vraag
 


     
  Bowman      Jabsco      Ultraflex      Seakeeper     Perkins Sabre       Perkins     Exalto     Lombardini Marine       Kohler       FG Wilson  

 

Producten
Dieselmotoren
Marine motoren

Gasmotoren
Noodstroominstallaties
Generatorsets
Onderdelen 
Brandstoffiltratie
Elektrische panelenbouw
Warmtewisselaars

 

 


Toebehoren
Boeg- en hekschroeven
Motorbediening
Gyrostabilisatoren

Merken
FG Wilson
Perkins
Perkins Marine
Lombardini Marine
WASP
Bowman
Seakeeper
Kohler
Jabsco
Exalto

After Sales
Product Support
Garantie

Revisie
Ruilmotoren
Trainingscentrum


Contact
DealersHunter n.v.
Helststraat 49/51 Unit 11
B2630 Aartselaar      

Tel. +32 (0) 3 - 820 55 60
Fax +32 (0) 3 - 828 49 23
Email: info@hunter.be

        


Webdesign: Devaca CS