Hunter N.V. © 2017 - Hunter n.v.  |  Nederlands  English  Francais       
 
  Activiteiten van Hunter  
     
 
     
     
   
 

 

Activiteiten

   
      U bevindt zich hier: Home » Over ons » Activiteiten      
             
 

Over ons
Geschiedenis
Activiteiten
Missie en visie
Certificaten
Leverings voorwaarden
Vacatures

 

Marine
Onze Marine-afdeling voorziet u van producten van de merken: Perkins Marine, Vetus, Exalto, Jabsco, Rule, Lombardini Marine, Kohler Marine, EJ Bowman, en Seakeeper voor toepassing(en) in de plezier- en beroepsvaart. Perkins Marine (het vorige Parkins Sabre) scheepsmotoren met een vermogen van 87 tot 300 Pk en als generatortoepassing met vermogens van 13,5 t/m 125,5 kWm. Naast Perkins Marine bieden wij ook scheepsmotoren van Lombardini Marine.
Deze vermogensrange loopt van 13 tot 240 Pk en als generator toepassing van 3,5 tot 16 kW. Losse marine generatorsets van Kohler met een vermogen van 3,5 tot 180 kWe. Vetus boot systemen, marine motoren met vermogens van 12 tot 231 pk, boeg- en hekschroeven zowel in elektrische en hydraulische uitvoering, in een vermogensrange van 25 tot 550 kg stuwkracht behoren eveneens tot ons programma. Voor al uw toebehoren voor uw schip bieden wij u tevens het volledige programma van Exalto en Jabsco Xylem. Tot slot kunnen wij ook coolers en warmtewisselaars van EJ Bowman, Rule dompelpompen en Seakeeper gyro stabilisatie systemen leveren. Deze stabilisatie systemen kunnen per unit 35 tot 90 ton stabiliseren.

Industrie
Onze afdeling Industrie biedt u  een uitgebreid assortiment industriële dieselmotoren en generatorsets met een maximaal vermogen oplopend tot 2.500 kVA. FG Wilson generatorsets kunnen geleverd worden in open en gesloten uitvoering, waarbij specifieke oplevering geheel volgens de klantspecificaties mogelijk zijn. Perkins motoren worden door onze klanten voor veel verschillende toepassingen ingezet. Denk hier aan powerpacks, transport middelen, pompsets, in de machinebouw en landbouw.

Naast standaard oplossingen voorzien wij onze klanten ook van complete en complexe (nood)stroomvoorzieningen. Hunter heeft hier al meer dan 40 jaar ervaring in en is de partner voor veel installateurs. Door ons uitgebreide assortiment van FG Wilson generatoren kunnen wij zowel kleinschalige als grote projecten van de gewenste vermogens voorzien. Het vermogen van FG Wilson generatoren loopt op tot en met 2.500 kVA.

Daar wij actief zijn in allerlei marktsegmenten met energieprojecten beschikken onze medewerkers over een brede kennis. Door deze diversiteit kunnen wij flexibel inspelen op uw projecten en deze in goede banen leiden. Bekijk onze referenties om een kleine greep uit onze (bijzondere) projecten te zien.

Onderdelen & Componenten
De Customer Service afdeling voor onderdelen en componenten beschikt over een voorraadmagazijn met een hoog uitleveringspercentage en waarborgt een optimale ondersteuning van onze hoofdproducten.
Nieuwe onderdelen alsmede ruilcomponenten worden u snel ter beschikking gesteld en dit over al onze merken heen. Ook de brandstoffiltratie systemen van WASP worden u hier aangeboden.

Service & Werkplaats
De specialisten van onze Service en Werkplaats afdeling stellen onze producten in bedrijf, voeren onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uit en verhelpen storingen. Wij staan 24 uur, 7 dagen per week voor u klaar.

De Werkplaats bouwt generatorsets en schakelpanelen en repareert alle door ons geleverde producten. In de werkplaats kan u steeds terecht voor gedeeltelijke en volledige motorrevisies. Tevens hebben wij een ruim assortiment aan ruilmotoren ter beschikking.

Trainingscentrum
Wij bieden u training aan via ons zusterbedrijf Kemper en Van Twist Diesel B.V.  in hun moderne faciliteit in Dordrecht. Het Kemper en Van Twist pand is eenvoudig bereikbaar per auto (aan de A16/N3) of openbaar vervoer. Hotel faciliteiten zijn indien gewenst beschikbaar binnen loop afstand.  

Trainingen kunnen door de  fabrikant voorgeschreven opleidingen zijn of klant specifiek worden gegeven. Alle trainingen worden door de fabrikant of  Kemper en Van Twist gecertificeerd na succesvolle voltooiing.

 

 

 
 
Bekijk onze producten
Referenties
Neem contact op
Stel uw vraag
 


     
  Bowman      Jabsco      Ultraflex      Seakeeper     Perkins Sabre       Perkins     Exalto     Lombardini Marine       Kohler       FG Wilson  

 

Producten
Dieselmotoren
Marine motoren

Gasmotoren
Noodstroominstallaties
Generatorsets
Onderdelen 
Brandstoffiltratie
Elektrische panelenbouw
Warmtewisselaars

 

 


Toebehoren
Boeg- en hekschroeven
Motorbediening
Gyrostabilisatoren

Merken
FG Wilson
Perkins
Perkins Marine
Lombardini Marine
WASP
Bowman
Seakeeper
Kohler
Jabsco
Exalto

After Sales
Product Support
Garantie

Revisie
Ruilmotoren
Trainingscentrum


Contact
DealersHunter n.v.
Helststraat 49/51 Unit 11
B2630 Aartselaar      

Tel. +32 (0) 3 - 820 55 60
Fax +32 (0) 3 - 828 49 23
Email: info@hunter.be

        


Webdesign: Devaca CS